Over ons

Visie - Missie - Strategie

Samenwerken

Een pure en eerlijke toekomst vraagt nú om actie.

1

Noordoostpolder

11

Dorpen/steden

50.000

Unieke bewoners

Enorme

Kracht

Visie

Samen puur en eerlijk leven in de Noordoostpolder. Bewust met de kernwaarden; verbinding, gelijkwaardigheid, vertrouwen, positiviteit en vrijheid als leidraad. Puur en eerlijk als in transparant en zuivere regelgeving en besluiten. Puur en eerlijk als in voedsel met gezonde voedingswaarde. Ruimte voor ieders talent zodat je energie krijgt; zoveel dat je er van kan delen. Dat we verantwoordelijk zijn voor elkaar en gezamenlijk voorzien in alle levensbehoeften. Dat we met trots, zorg en respect omgaan met elkaar en onze unieke poldergrond.

Kortom: samen bewust en bewust samen zijn in de Noordoostpolder

Missie

Lokale puur en eerlijke initiatieven op het gebied van:

1. Voeding
2. Gezondheid
3. Energie & Water
4. Ontwikkeling
5. Wonen
6. Regionale economie
7. Digitale infrastructuur
8. Ontspanning & Verbinding

onderzoeken, ondersteunen en realiseren.

Zelfbewustzijn en verantwoordelijkheid activeren.

Strategie

Samen Bewust Zijn biedt via deze website een platform voor de Themavelden: Voeding, Gezondheid, Energie & Water, Ontwikkeling, Wonen, Regionale economie, Digitale infrastructuur en Ontspanning & Verbinding. Dit ter inspiratie voor de bewoners uit de Noordoostpolder met als doel bewust onze woon- en leefomgeving in te richten.

In het filmpje een voorbeeld van een moestuinproject vallend onder de Themavelden Voeding en Ontspanning & Verbinding. Deze tuin wordt gezamenlijk door een aantal hobbyisten onderhouden onder begeleiding van deskundigen. Gezamenlijk worden de gewassen geoogst en geconsumeerd.

Jouw kern

Waar kom jij je bed voor uit, wat is het waard om voor te leven. Ikigai is een concept dat je kan helpen jouw bestaansdoel te vinden. Het is je passie waarin vier elementen samenkomen: hetgeen waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald kunt worden en waar je goed in bent.

Onderzoek hoe jij gelukkig en gezond oud kan worden.

Jij maakt het verschil


Werk mee aan een beter leven en een mooie toekomst

Een pure en eerlijke toekomst vraagt nú om actie.

Laat je inspireren